Màquina de trituració en pols d'elevada eficiència

Maquinària de mineria Informació bàsica.

Model NO.:PC4012-90 Tipus: Equips de Processament i Detecció Minerals
Tipus de motor: motor de corrent altern Motor: 15 KW
Velocitat de rotació: 20-22r / min Aplicació: Construcció
Materials: ferro Condició: nova
Paquet: Contenidor estàndard Especificació: Norma Industrial
Color: qualsevol Objecte miner: maquinària de carbó
Servei de venda després: tot l'ús d'anys Detall de lliurament: 30 dies
Mercats d'exportació: globals Codi HS: 84742090
Capacitat de producció: 100 conjunts / mes

Descripció del producte de la maquinària minera

Nom del producte: Molí de mòlta, mòlta, molí gruixut, molí en brut, molí de mòlta de pols en brut, molí de molí de pols gruixut.
L'empresa de Xangai Dingbo pot proporcionar-vos diversos tipus de molí de mòlta, com ara el molí de greix, el molí de molar. Especialment, la nostra versió europea de Rough Grinding Mill és l'únic equip a la Xina. Us recomanem el model adequat de molí.

Descripció del producte:
Versió europea de la mòlta de coràs àmpliament utilitzada en la metal·lúrgia, la mineria, la química, el ciment, el carbó, la pedra seca, la construcció, la sorra, els refractaris i les empreses industrials i mineres de ceràmica, que es dediquen a trencar i aixafar el material en l'operació. Està especialment indicat per a la compressió de tall de resistència no superior a 320 MPa de diversos minerals suaus i durs.

Característiques del producte:
Gran capacitat de producció, elevada relació de trituración.
Consum d'energia baix, mida de partícula uniforme;
L'estructura mecànica és senzilla, compacta i lleugera.
Menor cost d'inversió, gestió i convenient.

Estructura i principi de treball:
La versió europea és principalment per fosa gruixuda, rotor, portant el martell i les barres i altres components. Maletí superior i inferior en dues parts, soldat junts per una planxa d'acer després de tallar, les peces restants es tanquen en una. Conjunt d'un liner d'acer de manganès elevat dins del cas, per facilitar el reemplaçament de la dona; La seva varietat de regles instal·lades a la distribució del cargol del martell, el martell i la taula giratòria i mitjançant l'eix del rotor format. Hoste a través del motor, eix accionat per corretja v, de manera que el rotor gira, martell per la força centrífuga generada per la rotació al llarg del recorregut, els materials a granel des de l'entrada d'alimentació a la cambra de trituración, el moviment d'alta velocitat del martell Ser aixafat trencat passant el material sota.

Model PC4008-75 PC4012-90 PC4015-132
Diàmetre del rotor / mm 750 900 1150
Longitud del rotor / mm 800 1200 1500
Velocitat del rotor r / min 800-1000 800-1000 550-800
Capçal d'alimentació mida / mm 320 i # 215; 930 400 i # 215; 1200 500 i # 215; 1500
Mida màxima de l'alimentació / mm <> <> <>
Fina / mm 0-3 0-3 0-8
Processament t / h 10-30 30-60 60-100
Motor Power / Kw 55-75 75-90 110-132
El nombre de martell 18 32 32
Dimensions L * W * H / mm 2310 * 1665 * 1610 2840 * 2100 * 2020 3720 * 2650 * 2540


LES NOSTRES VENDES DE SERVEIS:
(1) Ajudeu els clients a redactar plans de resolució.
(2) Producte estrictament per la norma de tecnologia
(3) Lliurament del contracte a temps
Per oferir un servei integral de postvenda
Enviarem l'equip d'instal·lació al lloc del client, des de la construcció de la fundació, la instal·lació d'equips, la posada en marxa d'equips i l'orientació operativa d'un paquet d'estratègia de serveis. Sense importar dins i fora del període de garantia, l'empresa ha de proporcionar un manteniment oportú i atent dels llocs, per salvaguardar els drets i interessos dels clients, està exempt de les preocupacions del client.
Proporcionarem en la formació operativa, com reduir la freqüència de manteniment, allargar la vida útil dels equips i reduir la pèrdua, millorar l'eficiència de les operacions de producció, com ara serveis d'orientació, combinats amb la màquina de situacions perquè els clients entenguin l'estructura de l'equip, el principi de funcionament , Disseny i manteniment bàsic i mètode de maneig de falles.

Proporcionem un servei in situ, incloent-hi la inspecció de l'estat de l'equip de verificació i les condicions del lloc, sempre gratuïtament per redissenyar els serveis (especialment en la configuració més econòmica i raonable dels equips existents). Ens fixem en la protecció del medi ambient al mateix temps, reduïm els danys residuals i ambientals, solucionem el problema de les emissions de soroll i pols en la producció, per aconseguir una doble protecció de l'economia i el medi ambient.
Anem amb una alta qualitat, la més raonable i econòmica; Les normes us proporcionen el major pla de servei de productes i estratègia de servei. Serveis tant a casa com a l'estranger! Anem amb el servei més ràpid, més econòmic, el més perfecte per assegurar una línia de producció còmoda i satisfeta.

High Efficiency Mining Powder Grinding Mill Machine