Maquinària de mines d'or

Detalls del producte

Qingzhou Julong medi ambient Tecnologia Co, Ltd fabrica i ven diversos equips innovadors mines d'or. Nostre equip de mineria d'or està construït per córrer 24/7.Julong ha estat dissenyant i edifici fiable separació d'or i equip de mineria durant 20 anys. Maquinària de mines d'or de Julong ha estat exportat amb èxit en més de 15 països d'Àsia, Àfrica, Amèrica del Sud i Europa.


Tota la maquinària de mines d'or de Julong és fàcil d'operar i d'alta eficiència i recuperació de les taxes d'or de 2 polzades nuggets de fins a 1 Micra mineral d'or. La taxa de recuperació alta, fiabilitat i mobilitat separar Julong de tots els altres competidors en la indústria minera d'or.


Maquinària de mines d'or Julong es tant poden en rius o en terra. Es pot extreure no només or sinó també altres metalls del riu, com stannum, plom, zinc, stibium, diamant. Mineria diferents tecnologies estan disponibles segons requisit clients, com or centrífuga, paracaigudes fluctuació, enfocant la resclosa, or col herba i catifa, copeta, agitador, amalgamator.


Màquina de mines d'or s'utilitza principalment en la zona d'Arena, especialment a la riba del riu o la llera seca. Draga de mines d'or s'utilitza sobretot en rius i llacs que impliquin mineria i selecció de funcions. Maquinària de mines d'or Julong normalment inclou material sistema d'alimentació, material sistema cribadora, sistema de separació d'or, sistema de processament de tailing, sistema de subministrament d'aigua i sistema de subministrament d'energia.

Investigació