Obres de dragatge

Alguns dragatge propi no està inhabilitada, treball situa sempre remolcadors unitat; des del fons de material de Pedrera en espera barcasses al remolc. Té una vela alimentat Draga en el pas del gran construcció de vaixells fluvial, amb una mànega gran (tub d'escapament) bomba llim. Dipòsit de sediments Draga, ple a l'estranger després de caure. Draga de suspendre estirament lateral és el més eficaç eina per netejar el canal estret, ajornar-lo suaument, uns 3700 metres per hora, al final del llac shoveled un canal sobre 35 metres d'amplada, la bomba es xuclen de sediments al llarg de l'auge del llarg, esprai retrocedir més lluny de l'aigua de l'aigua. Vaixell de tall més fosc en particular cal depenen en gran mesura la dredgers.

Dragatge tasca és construcció de moviment de terres i pedra es van dur a terme, concretament: aprofundir, ampliar i neteja de les vies navegables existents i ports; excavació de nous carrils d'enviament, ports i canals; dragatge dàrsenes, molls, panys i altres estructures hidràuliques de rasa i material de Pedrera en l'oceà profund o baixes terrenys guanyats terra per fer.

Dredgers capacitat de treball és quants metres cúbics per hora d'excavar el terra per representar la distinció Draga entre construcció mecànica i no-mecanitzat, es poden dividir en tipus de succió, tipus de frontissa, cub de cadena, cullera-i-cub.