Empresa xinesa en el British construir equips de mineria comercial innovador profunditat del fons marí

Zhuzhou en cotxes de Xina 24 cedides a periodistes, els temps companyia elèctrica SMD propietat de l'equip de mineria comercial fons marí profund amb tecnologia innovadora va ser desenvolupat, en els Regne Unit Newcastle completat proves i lliurament condicions de fàbrica. Primera meitat del 2016, l'aparell serà a l'aigua Middle East Oman del Golf, completaran el lliurament del producte.

Actualment, tot el món han començat a mineria de diamant marins, estany, or i altres minerals, però condicionada com tecnologia i equips, principalment mineria concentrada en zones d'aigües poc profundes, minerals del Mar profund d'explotació comercial és encara un problema. Les SMD desenvolupat l'equip de mineria d'aigües profundes, will eficaçment ajudar a l'explotació d'aigües profundes dipòsits minerals arreu del món.

Època introduït elèctric SMD Zhu Dongkui, Director d'estratègia i integració, aquest equipament pesa més de 310 tones, més de 2 MW de potència, la profunditat de treball fins a 2000 metres, va ser desenvolupat per reunió a sulfurs profund de 1500 metres. Aquest any vegades companyia elèctrica adquirit SMD Regne Unit des de ambdós resultats de profunditat de tecnologia.