Xina és el mercat més important per a l'equip de mineria

30 d'octubre en la 16 Xina carbó mineria maquinària i tecnologia Saló Internacional Alemanya Associació Minera de Federació (VDMA), va celebrar una conferència de premsa a la reunió, d'Enginyeria minera Associació membre de la Junta Juergen Peschke va dir Xina és un dels mercats més importants per a fabricants d'equips de mineria, Alemanya és el proveïdor més gran de la Xina de mineria.

fa 20 anys, Alemanya a l'exposició a la sala d'Alemanya, mostren les últimes "Alemanya fabricació" equip de mineria. Ara, l'exposició ha esdevingut Xina i fins i tot el més gran mineria indústria esdeveniment a Àsia. Fabricants de Alemanya estan compromesos amb l'ús de menys carbó o utilitzar altres minerals per aconseguir sostenibles de producció més eficient. Aquestes tecnologies apropar a les nostres vides "mineria verd".

En metro mineria i seguretat tecnologia, per tal de mantenir l'avanç de la tecnologia minera. Empreses i equip de mineria Associació VDMA co-fundar la Comissió Reguladora per discutir el desenvolupament de la tecnologia minera, promoure la Universitat Alemanya de àrees relacionades amb la mineria de recerca col·laboratives, que ajuda a la petits i mitjans mida fabricants millorar el nivell tècnic.