Vaixell de dragatge del port per a la neteja de la sorra / fang

Vaixell de dragatge del port per a la neteja de la sorra / fang
Detalls del producte

Model de dragatge de succió per tallador: JLCSD500
Dimensions del principi
(1) Màx. Profunditat de dragatge 16.0 m
(2) Distància de descàrrega 1500 m
(3) Flux d'aigua 3500 m3 / h
Pontón principal
(1) Durada 18.0 m
(2) Ample 3,3 m
(3) Profunditat 2,0 m
Pontóons laterals
(1) Durada 28.0m
(2) Ample 2.2m
(3) Profunditat 2.0m
Bomba de dragatge
(1) Made Bomba de Shijiazhuang
(2) Model 450WN
(3) Flux d'aigua 3500 m3 / h
Motor principal
(1) Fabricant Cummins
(2) Potència nominal amb RPM 895KW @ 1800 RPM
(3) Import 1 conjunt
Tallador
(1) Tipus Corona
(2) Controlador Motor hidràulic
(4) Diàmetre 1700mm
(5) Power Shaft Cutter 170 kw
Escalador trossejat
(1) Línia estirada 80 KN
(2) Velocitat de la línia 0-20 m / min
(3) Mida del cable Φ20mm
(4) Controlador Motor hidràulic
Swing Winch
(1) Línia estirada 60 KN
(2) Velocitat de la línia 0-20 m / min
(3) Mida del cable Φ20mm
(4) Controlador Motor hidràulic
Spuds
(1) Quantitat 2 unitats
(2) Controlador Ram hidràulic


1). Qingzhou Julong Environment Technology Co, Ltd és un fabricant i exportador de dragadores, però no només comercialitzadora. En aquest cas, podem garantir la qualitat dels productes, el temps de lliurament i el servei postvenda. També hi haurà un millor preu sempre disponible.

2). Els dissenys personalitzats es realitzaran en funció dels requisits del projecte dels clients. Els nostres enginyers tenen experiència en dissenys de vaixells durant molts anys. La cooperació amb els principals instituts de disseny de vaixells i col·legis professionals de Xina ens ajuden a garantir la qualitat del disseny.

3). Totes les drages de Julong estan construïdes per treballadors qualificats i inspeccionades estrictament per assegurar l'alta qualitat i durabilitat. Cada dragatge acabat es comprovarà completament abans del lliurament per assegurar-se que funcioni sense problemes quan es lliuri als clients.

4). Les millors peces s'utilitzaran per a les dragadores, com els motors Cummins mundialment coneguts, les bombes de Shijiazhuang, les caixes de canvi de Hangzhou, el sistema de control de Simens PLC.

5). El sistema hidràulic és una de les peces més importants de les drages de succió de tall. El capçal de la cortadora, el winch d'escala, els torns de volteig, el carro de punys o espuelas són accionats per motors hidràulics per a una major eficiència i durabilitat. Les marques reputables s'utilitzen per a les altres peces hidràuliques com a canonades hidràuliques, bombes hidràuliques, vàlvules hidràuliques.

6). Les dragues són desmuntables. Així que es poden desmuntar i muntar fàcilment. Per tant, és convenient per al transport per carretera, ferrocarril o aigua.

7). Els enginyers professionals s'enviaran al lloc del projecte per ajudar els clients en la instal·lació, posada en marxa, assaig de dragadores i entrenament d'operadors.

8). Les peces principals de les drages de succió Julong són totes importades o muntats de peces importades, de manera que el comprador pugui adquirir fàcilment les peces de recanvi, com ara el motor Cummins, la bomba Shijiazhuang, el sistema de control Siemens PLC, el sistema elèctric Schneider o Omron.


Investigació