Alt rendiment hidràulic baix preu tallador aspiració Draga

Alt rendiment hidràulic baix preu tallador aspiració Draga
Detalls del producte

1). Qingzhou Julong medi ambient Tecnologia Co, Ltd és un fabricant de Draga i exportador, però l'empresa no només el comerç. En aquest cas, podem garantir la qualitat dels productes, lliurament temps i servei postvenda. També millor preu sempre estarà disponible.

2). dissenys a mida es farà segons el customersand #39; requisits del projecte. Els nostres enginyers són tots amb experiència en dissenys de vaixell durant molts anys. La cooperació amb Xina líder vaixell disseny instituts i col·legis professionals ens ajuden a assegurar la qualitat de disseny.

3). tots els dredgers Julong són construïda per treballadors qualificats i inspeccionats estrictament per assegurar la qualitat i durabilitat. Cada Draga acabat serà completament provat abans del lliurament per assegurar-se que funciona suaument quan entreguen als clients.

4). el millor es destinaran a la dredgers, com el món famós Cummins motors, bombes Shijiazhuang, inversors de Hangzhou, sistema de control de Simens PLC.

5). sistema hidràulic és una de les parts més importants de dredgers aspiració tallador. El responsable de tallador, torn de l'escala, pivotar cabrestantes, spud o spud transport són conduïts per motors hidràulics per la major eficiència i durabilitat. Marques de fàbrica reputades s'utilitzen per a les altres parts hidràuliques com tubs hidràulics, bombes hidràuliques, vàlvules hidràuliques.

6). el dredgers es desmuntable. Perquè puguin ser desmuntat i munta fàcilment. Per tant, és convenient per al transport per carretera, ferrocarril o l'aigua.

7). enginyers Professional s'enviarà al lloc del projecte insistir als clients en la instal·lació, posta en marxa, proves de dredgers i formació dels operadors.

8). les principals parts de dredgers aspiració de tallador de Julong som tots els importats o muntatge de peces importades per tal que el comprador pot comprar el recanvi de peces fàcilment, com el motor de Cummins, la bomba Shijiazhuang, sistema de control del Siemens PLC, Schneider o Omron sistema elèctric.Nota:

Julong empresa sempre produir dredgers amb paràmetres estàndards amb antelació per tal d'escurçar els terminis de lliurament. Ara hi ha tres dredgers de succió de tallador amb diferents models en estoc llest per al seu lliurament. El sòlid sorra de producció varien de 200m/3h a 700m/3h i termini de lliurament pot ser tan aviat com 15 dies.


Benvinguts a l'empresa Julong per a la inspecció de dredgers.


Investigació