Draga

Draga
Detalls del producte

Informació bàsica

 • Model núm.: JLCSD-200

 • Tipus d'energia: personalitzat

 • Condició: nou

 • Model de bomba: 8/6andquot;

 • Marca: JULONG

 • HS codi: 8905100000

 • Tipus: Draga de succió de tallador

 • Mida: a mida

 • Profunditat dragatge estàndard: 5m

 • Flux d'aigua: 500m 3/h

 • Origen: Weifang, Shandong

Descripció del producte

Draga


I. PRODUCTES DESCRIPCIÓ
1. tallador aspiració Dredgerof d'acer construcció, del tipus no autopropulsada, desmuntable, és capaç d'atracada i Draga a qualsevol waters tant a la zona litoral i rius de l'interior. La Draga es poden excavar i transport de sediment cohesionat per sota de la classe III especificat en el codi de dragatge Enginyeria tècnica constructiva expedit pel Ministeri de l'aigua Resources(MWR) de P. R. la Xina.

2. Itand #39; s casc constapontó de amain i dos pantalans de costat. És fàcil de desmuntar o muntar per al transport per carretera, ferrocarril o aigua i és fàcil reconstruir al lloc del projecte. Els motors i bomba de dredge es troben en el pantalà de centre, els pontons 2side serveixi búnquers de combustible, tancs de llast i botiga.

3.La Draga és alimentat per motors dièsel.El principal motor dièsel és impulsar la dredge bomba i el motor auxiliar és sistema hidràulic d'empenta, incloent tallador, swing i escala cabrestantes, winches d'ancoratge i els rams spud etc..

4 les espaiosos.cabina de controlés ergonòmic amb vista de 360 graus. Tots els botons d'operació, falciots, indicadors, dilatació estan equipades a l'escriptori de control. Només dos operadors poden controlar tota la Draga, a la sala d'operació.

5. la Draga s'han pintatper 4layers de pintura marine per protegir de la corrosió. L'ànode ZINC es poden donar millor funció anti-corrosió.


III. EMBALATGE I ENVIAMENT
Mètode d'embalatge

* FLCandamp; Consolidats Marítims Exportació contenidor estàndard 20/40 GP.

* Suport andamp acer; paquet mar digne de xapa de ferro.

* Càrrega: Exportació programari científic càrrega de treball

Transport
* Per mar, tren o carretera

* Aire serveis a domicili


III. EL NOSTRE SERVEI

1. racional i pràctica designaccording per customersand #39; sol·licitud demostrat.
2. dins del termini de garantia, ens providefree repairif problemes de qualitat emergeixen.
3. enginyers són avaliable toservice overseato muntar i posar a prova la màquina segons el contracte.
4. lliure trainingof la primera fornada d'operador demostrat, qualsevol pregunta o problema sobre els productes poden ser contestava viaonline suport, trucades telefòniques o suport in situ les 24 hores.


IV. PREGUNTES FREQÜENTS
Per tal d'oferir-li andamp eficient; pressupost adequat i assistència per a vostè, amablement em podrieu indicar la informació següent:

1) sortida capacity(m3/h)

2) Max. Dragatge depth(m)

3) descàrrega distance(m)

Si vostè té qualsevol pregunta sobre els nostres productes o la empresa, si us plau deixi ' ns saber, estem tot el possible per fer-te satisfet.

Investigació