Tallador Draga de succió

Detalls del producte

Julong pot proporcionar una àmplia gamma d'opcions per a la dredgers de succió de tallador. Es pot complir requisits dels clients per a diferents aplicacions. Mentrestant, Julong preparar dredgers preparats al taller, que en gran mesura pot reduir el temps de lliurament.


L'estructura modular fa la dredgers ser transportat ràpidament i fàcilment i ràpidament va encarregar al dragatge lloc. Totes les peces són d'una mida que permet la dredgers ser transportats fàcilment per carretera, ferroviari i mar.


La dredgers aspiració tallador es pot aplicar a tot tipus de sòls, i el dredgers són àmpliament utilitzats en el port, obres de dragatge i recuperació fluvial. Aquestes sèries de dredgers, absorbir la tecnologia avançada d'holandesos i americans productes relacionats, tenen avantatges del sistema de control totalment hidràulic, operació simple, fàcil manteniment, disseny racional, novel·la disposició i poder fort. La màxima capacitat de dragatge pot arribar a 6000m 3/h, dragatge profunditat 25m i descàrrega distància 2000m.


Hot Tags: Draga de succió tallador, tallador Draga cap vaixell, aspiració dredge sorra tallador, succió tallador dragatge fabricants de màquina, Xina, proveïdors, fàbrica, qualitat, comprar
Investigació

You Might Also Like