Xina River Lake Canal de Silt Desallotgeu la draga per a la venda

Xina River Lake Canal de Silt Desallotgeu la draga per a la venda
Detalls del producte

Les dragues s'utilitzen habitualment per dragar sediments (llims) en canals, rius, badies i ports. La draga de deslletament de llimona pot funcionar de forma gairebé contínua mentre es drena i es bombeja el sediment (material de dragatge) a través d'una canonada de descàrrega a una zona d'ubicació designada.


Característiques:

1.- Córrer de manera estable, amb punxons i cames de suport per mantenir l'equilibri

2 .- Alta eficiència, amb bomba de fang submergible i equips compostos de tallador que garanteixen una elevada densitat de llistó (al voltant del 25%).

3. - Transmissió hidràulica, funcionament lleuger i flexible

4 .- Es pot utilitzar en canals tancats, aigües poc profundes, aigües industrials, dipòsit on no es poden treballar altres dragues

5 .- Les llums de la draga estan disponibles per assegurar un treball constant per obtenir la màxima eficiència

6 .- S'adopta la marca internacional com a component clau com el motor, la bomba i el sistema hidràulic


Peces clau

1). Capçal de capçalera

Per un capçal de tall, hi ha 5 fulles, 5-7 dents equipades en una sola fulla. Hi ha material Cr. per a una prova fàcil d'usar. El capçal és accionat per un motor hidràulic; El coixinet de tall té unitats de segellat de lubricació.

El motor de tall és un motor hidràulic de baixa velocitat i un disseny pesat d'alta resistència. El motor de tallador està muntat a la peça frontal del tallador a l'extrem de l'escala. Es proporciona una cobertura especial per protegir el motor dels danys causats per sorra, roques i deixalles. La tapa es pot treure de la fàcil inspecció i manteniment.


2). Trocadors hidràulics

Per acollir l'escala, es proporciona un winch d'elevació a la part frontal del pontó principal muntat sobre una base rigida. El winch es condueix hidràulicament a través d'una caixa de canvis de reducció en l'estructura del winch. El winch té un fre de disc que s'activa automàticament en cas de caiguda de pressió. El winch s'opera des de la cabina de control i té una velocitat fixa.

Per a l'empunyadura lateral de l'escala, es proporcionen dos torns a la part davantera del pontó principal muntat sobre una base rigida. El winch es condueix hidràulicament a través d'una caixa de canvis de reducció en l'estructura del winch. El winch té un fre de disc que s'activa automàticament en cas de caiguda de pressió. El winch s'opera des de la cabina de control i té una velocitat variable.


3). Sistema hidràulic

El sistema hidràulic és la part més important del dragatge del llac del llac del riu . Els requisits del sistema hidràulic són molt alts i estrictes; és l'artèria principal de tot el canal de dragatge desalinizador. Els torns de tracció laterals, el cabrestante i el capçal de tall de les dragues són accionats per motors hidràulics.


4). Bomba de transmissió (Tecnologia Warman)

La bomba de dragatge és d'alta eficiència a partir d'un rodet de fosa resistent al desgast i els forwards equipats amb eix pesat i rodaments de rodets d'alta qualitat.

El rodet s'adapta directament a l'eix mitjançant una màquina trapezoïdal directament a l'extrem de l'eix. El segellat de l'eix és un segellat refrigerat per aigua que es pot reemplaçar després de la vida útil. El rodet és un tipus especial de palanques de doble corba d'alta eficiència i desgast optimitzat, provat en laboratori i a bord de dragamines. El rodet es fixa sobre l'eix mitjançant una rosca trapezoïdal mecanitzada directament al centre impulsor.

La carcassa de la bomba té una forma de volut dissenyada amb una alta eficiència i una vida útil optimitzada provada en laboratori i a bord de dragamines. Els revestiments de la bomba estan fabricats amb materials resistents al desgast i gruix gruixut de la paret per maximitzar la vida útil del desgast. Les cobertes de fosa estan fabricades en acer fabricat amb rigidesa, quan sigui necessari i mecanitzat per adaptar-se al estoig i als revestiments.


5). Cilindre de drenatge i cilindre hidràulic

La grua de coberta que es va instal·lar al costat de la bomba de sorra és una espècie d'equip d'elevació amb voladís i que s'utilitza principalment com a eina quan es repara la bomba de sorra i es reemplaça les peces de desgast.

Cilindre hidràulic d'oli, que generalment s'utilitza per aixecar o caure els piques per ajudar el moviment de la dragadora. La potència l'oferirà el sistema hidràulic.


6). Cabina d'operació

La dragadora està equipada amb una cabina d'operació que proporciona bona visibilitat a tot arreu i un bon rendiment segur a causa de dues portes amb clau i una finestra davantera. I la cabina de dragatge està equipada amb cadira de descans, aire condicionat, el soroll és molt baix, adequat per a un llarg temps de treball. Per passar fàcilment el pont baix i el transport per carretera, es pot desmuntar la sala de control.
Hot Tags: Xina riu Llac canal de sèmals deslligant draga per a la venda, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, d'alta qualitat, compra
Investigació