Xina Equip de dragatge de succió amb canal hidràulic de 18 polzades

Xina Equip de dragatge de succió amb canal hidràulic de 18 polzades
Detalls del producte

003_副本.jpg

(1). Màxim motor

Cada equip de dragatge de succió de cúter està equipat amb el següent motor de disel de classe mundial, com ara Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai, etc., que es garanteix el servei postvenda a tot el món. Els clients poden triar qualsevol un d'acord amb els requisits!

(2). Bomba de trànsit (Millor bomba a la Xina)

La bomba d'equips de dragatge de succió de tallador de riu és d'alta eficiència a partir del rodet de fosa resistent al desgast i els forwards equipats amb eix pesat i rodaments de rodets d'alta qualitat. El rodet s'adapta directament a l'eix mitjançant una màquina trapezoïdal directament a l'extrem de l'eix. El segellat de l'eix és un segellat refrigerat per aigua que es pot reemplaçar després de la vida útil del desgast. El rodet és un tipus especial de palanques de doble corba d'alta eficiència i desgast optimitzades, provades en laboratori i a bord de dragamines. El rodet es fixa sobre l'eix mitjançant una rosca trapezoïdal mecanitzada directament al centre impulsor.

La carcassa de la bomba té una forma de volute dissenyada d'alta eficiència i usat per la vida optimitzada provada al laboratori ia bord dels dragons. Els revestiments de la bomba estan fabricats amb materials resistents al desgast i gruix gruixut de la paret per maximitzar la vida útil del desgast.

(3). Capçal de capçalera

El motor de tall és un motor hidràulic de baixa velocitat i un disseny pesat d'alta resistència. El motor de tallador està muntat a la peça frontal del tallador a l'extrem de l'escala. Es proporciona una cobertura especial per protegir el motor dels danys causats per sorra, roques i deixalles. La tapa es pot treure de la fàcil inspecció i manteniment.

(4). Trobadors hidràulics d'elevació lateral

Per acollir l'escala, es proporciona un tornavís d'elevació a la part davantera del pontó principal muntat sobre una base rigidesa. El winch es condueix hidràulicament a través d'una caixa de canvis de reducció en l'estructura del winch. El winch té un fre de disc que s'activa automàticament en cas de caiguda de pressió. El winch s'opera des de la cabina de control i té una velocitat fixa.

(5). Màquines hidràuliques de colada

Per al costat lateral de l'escala es proporcionen dos winches a la part davantera del pontó principal muntat sobre una base rígida. El winch es condueix hidràulicament a través d'una caixa de canvis de reducció en l'estructura del winch. El winch té un fre de disc que s'activa automàticament en cas de caiguda de pressió. El winch s'opera des de la cabina de control i té una velocitat variable.

(6). Cilindres hidràulics elevadors elevats

Per a cada esponja, un cilindre d'elevació d'espases es subministra amb un cable d'acer per aixecar la esponja i reposicionar la draga. Cada cilindre està connectat al pontó principal per rodament de boles. El cilindre es manté verticalment mitjançant un suport de cilindre que permet la lliure circulació del cilindre. A la part superior de cada cilindre es proporciona una polea per guiar el cable d'elevació de la punta.

(7). Espais

La dragadora es mou amb un swing alternatiu de les punxades. Els paletes són aixecats pel cilindre hidràulic.

(8). Sistema hidràulic

Tots els components, excepte la bomba de dragatge, són hidràulics impulsats per unitats hidràuliques. Les bombes hidràuliques són accionades i accionades pel motor auxiliar (hidràulic). Unitat d'execució hidràulica de la següent manera: accionament del cortador, accionament del mecanisme d'escales, accionaments de torns laterals, cilindres d'elevació Spud.

Investigació