Xina dragadors multifunció amfibiosa de la Xina

Xina dragadors multifunció amfibiosa de la Xina
Detalls del producte

1. Introducció general

Les dragues amfibies multifunció Julong estan dissenyades amb pontons i pistes, que es poden utilitzar tant a terra com a zones d’aigua. Es pot equipar amb bomba de purins, galleda, tallador de males herbes, rastell de recollida i forquilla. Els objectius són l’excavació de sorres, el tall de males herbes, el bombeig de purins, la recollida de males herbes, etc.

两栖船

2. Paràmetres de les dragadores de succió Julong Cutter
Longitud del pontó 6m
Amplada de pontó 2,8 m
Alçada de pont: 1,8 m
Esborrany: ~ 1,3 m
Profunditat de treball: 4m
Amplada de pista: 60cm
Tipus de conducció: Motor hidràulic
Potència del motor: 80KW
Tots aquests paràmetres són només de referència. Podem proporcionar la màquina segons els vostres requisits.


3. Principals característiques de Julong Dredgers

- Control de qualitat

Els principals components de les dragues Julong són marques conegudes tant a casa com a l'estranger, com Cummins, Weichai i Schneider, etc., que poden assegurar l'eficiència i la vida laboral.

- Estructura modular

Els pontons estan connectats mitjançant un cargol d’alta resistència. Amb aquest disseny canviat, aquest equip es pot assegurar a l'estructura del mòdul i es pot transportar i muntar fàcilment.

- Concepte Ambiental

La cabina adopta un nou material de protecció ambiental, que presenta els avantatges de l’aïllament acústic i de la preservació de la calor i pot millorar eficaçment l’ambient de treball.

- Temps de lliurament curt

Julong prepararà diversos components principals de la draga al taller, com ara el motor dièsel, la bomba de dragatge i el capçal de tall, que poden reduir molt els terminis de lliurament.


4. La nostra empresa

Qingzhou Julong Environment Technology Co, Ltd ubicada a Qingzhou, Shandong, Xina, és un fabricant professional i proveïdor de serveis de dragues, recol·lectores de males herbes aquàtiques, maquinària minera i productes relacionats amb una experiència d’uns 30 anys. JULONG proporciona un servei complet de cicle de vida incloent el disseny, la fabricació, les vendes i el servei postvenda.

Amb un excel·lent equip tecnològic, podem dissenyar i fabricar dragues i altres maquinàries d’alta qualitat segons les peticions dels clients. Els nostres productes són famosos per un funcionament fàcil, un rendiment fiable, un baix cost i una llarga vida laboral. Fins ara, JULONG ha proporcionat maquinària i servei per a clients de més de 30 províncies a la Xina i més de 60 països d'Àfrica, Orient Mitjà, Oceania, Amèrica del Sud, Àsia del Sud i Àsia sud-oriental.


5. FAQ

NO. 1): Julong és una fàbrica o un distribuïdor?
Julong és el fabricant original amb la seva pròpia fàbrica (no distribuïdor)
A Julong es produeixen totes les dragues, recol·lectores de males aquàtiques i maquinària minera. Així, Julong pot oferir un millor preu, una qualitat més elevada i proporcionar una vida útil per a cada producte i per a cada client.
NO. 2): pot Julong fer disseny segons el projecte de cada comprador?
Disposem d’un equip professional per dissenyar, fabricar, instal·lar i operar. Un cop enviats els vostres requisits i necessitats del vostre projecte, els nostres enginyers professionals faran un disseny personalitzat en conseqüència i us proporcionaran el pla de compra i suggeriments del projecte més adequat.
NO. 3): Quant dura el període de garantia?
Es proporcionarà una garantia d’un any (dotze mesos) per a tota la maquinària Julong. A més d’un any de garantia, s’assegurarà el temps de vida després del servei de venda.
NO. 4 ): Quin és el termini de lliurament?
El termini de lliurament serà informat segons el disseny. No obstant això, per reduir el termini de lliurament, Julong sempre produeix amb antelació diverses dragues i recol·lectores de males aquàtiques / escombraries aquàtiques i altra maquinària.
NO. 5): Julong proporcionarà la instal·lació i la formació?
Sí. Julong enviarà enginyers professionals i experimentats al lloc del projecte del comprador per proporcionar-los una instal·lació completa, proves, posada en servei i formació sobre operació i manteniment.
NO. 6): Quina informació es necessita per al disseny de la draga?
Per fer el disseny de la draga, és important la informació bàsica següent.
- Capacitat de producció
- Profunditat de dragatge
- Distància de descàrrega
- Tipus de sòl
- Estat del projecte (onada d’aigua, estat del vent, etc.)
NO. 7): Quina informació es necessita per al disseny de desemmotlladores aquàtiques i desemmotlladors aquàtics?
- Males herbes / Tipus de materials a tallar o recollir
- Profunditat de tall / recollida
- Amplada de tall / recollida
- Capacitat de càrrega
- Estat del projecte (onada d’aigua, estat del vent, etc.

Hot Tags: Xina Julong dragatges multifunció amfibia, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, d'alta qualitat, comprar
Investigació