Dragadores multifunció amfíbia per a neteja de camins i dragatge de sorra

Dragadores multifunció amfíbia per a neteja de camins i dragatge de sorra
Detalls del producte

1. Introducció general

Les dragues multifunció amfíbia de Julong estan dissenyades amb pontons i pistes, que es poden utilitzar tant a la terra com a les aigües. Pot equipar-se amb bomba de fang, galleda, talladora de males herbes, recollida de rastell i forquilla. Els propòsits són l’excavació de sorra, el tall de males herbes, el bombament de purins, la recol·lecció de males herbes, etc.


2. Paràmetres de les dragadores de succió de Julong Cutter
Longitud del pontó 6 m
Ample de pontons 2,8 m
Alçada del pontó: 1,8 m
Esborrany: ~ 1.3m
Profunditat de treball: 4 m
Amplada de la pista: 60 cm
Tipus de conducció: Motor hidràulic
Potència del motor: 80KW
Tots aquests paràmetres són només per a referència. Podem proporcionar la màquina d’acord amb els vostres diferents requisits.


3. Característiques principals de Julong Dredgers

- Control de qualitat

Els components principals de les dragues Julong són totes les marques conegudes a nivell nacional i internacional, com Cummins, Weichai i Schneider, etc, que poden garantir l'eficiència i la vida laboral.

- Estructura modular

Els pontons estan connectats per un forrellat d'alta resistència. Amb aquest disseny canviat, aquest equipament es pot assegurar a l'estructura del mòdul i ser transportat i muntat fàcilment.

- Concepte ambiental

La cabina adopta un nou material de protecció del medi ambient, que té els avantatges d’aïllament acústic i de conservació de la calor i pot millorar eficaçment l’entorn de treball.

- Temps de lliurament curt

Julong prepararà diversos components principals de les dragues al taller, com ara el motor dièsel, la bomba de dragatge i el capçal de tall, que pot reduir considerablement el temps de lliurament.


4. La nostra empresa

Qingzhou Julong Environment Technology Co, Ltd, ubicada a Qingzhou, Shandong, Xina, és un fabricant professional i proveïdor de serveis de dragadores, recol·lectors de males herbes aquàtiques, maquinària de mineria i productes relacionats amb una experiència de prop de 30 anys. JULONG ofereix un servei de cicle de vida complet que inclou el disseny, la fabricació, les vendes i el servei postvenda.

Amb un equip tecnològic excel·lent, podem dissenyar i fabricar dragues d’alta qualitat i altres maquinàries segons les peticions dels clients. Els nostres productes són famosos per una operació fàcil, un rendiment fiable, un cost baix i una llarga vida útil. Fins ara, JULONG ha proporcionat maquinària i servei per a clients de més de 30 províncies a la Xina i més de 60 països d’Àfrica, Orient Mitjà, Oceania, Amèrica del Sud, Àsia meridional i sud-est asiàtic.


5. Preguntes freqüents

NO. 1): Julong és una fàbrica o un distribuïdor?
Julong és el fabricant original amb la seva pròpia fàbrica (Not Dealer)
Totes les dragues, les recol·lectores de males herbes aquàtiques i les maquinàries de mineria es produeixen a Julong. Per tant, Julong pot proporcionar un millor preu, una major qualitat i un suport per a la vida útil garantit per a cada producte i per a cada client.
NO. 2): Julong pot dissenyar segons el projecte de cada comprador?
Tenim un equip professional per al disseny, fabricació, instal·lació i operació. Quan ens enviïn els requisits i els requisits del vostre projecte, els nostres enginyers professionals elaboraran un disseny personalitzat en conseqüència i us proporcionaran els suggeriments del pla de compra i del projecte de compra més adequats.
NO. 3): quant de temps dura el període de garantia?
Es proporcionarà una garantia d’un any (dotze mesos) per a tota la maquinària de Julong. A més de la garantia d’un any, s’assegurarà el servei de vida postvenda.
NO. 4 ): Quin és el termini de lliurament?
El termini de lliurament serà informat segons el disseny. No obstant això, per escurçar els terminis de lliurament, Julong sempre produeix diversos dragatges populars i recol·lectors aquàtics d’escombraries / escombraries aquàtiques i altres maquinàries per endavant.
NO. 5): Julong proporcionarà la instal·lació i la formació?
Sí. Julong enviarà enginyers professionals i experimentats al lloc del projecte del comprador per proporcionar instal·lació completa, proves, posada en marxa i formació sobre operació i manteniment.
NO. 6): Quina informació es requereix per al disseny de la draga?
Per fer el disseny de la draga, la informació bàsica següent és important.
- Capacitat de producció
- Profunditat del dragatge
- Distància de descàrrega
- Tipus de sòl
- Estat del projecte (onada d’aigua, condició de vent, etc.)
NO. 7): Quina informació es requereix per al disseny de la recol·lectora d’escombraries aquàtiques / aigües residuals aquàtiques?
- Tipus de males herbes / materials a tallar o recollir
- Profunditat de tall / recollida
- Ample de tall / recollida
- Capacitat de càrrega
- Estat del projecte (onada d’aigua, condició de vent, etc.)


015

012

Investigació