Vaixell automàtic d'eliminació de deixalles fluvials

Detalls del producte

1. Introducció general

La recol·lectora de males herbes aquàtiques completa automàtica JULONG s'utilitza per recollir les escombraries flotants i les males herbes aquàtiques en embassaments, rius i llacs. El vaixell està dissenyat per a un funcionament fàcil. Tot el dispositiu de recollida, emmagatzematge i transport pot ser completat per un home mitjançant l'operació del taulell de control.
La recol·lectora està controlada per sistema hidràulic i totes les parts hidràuliques disposen d'un dispositiu de segellat d'alta qualitat. El procés de treball s’ajusta completament a les peticions de protecció del medi ambient sense fuites i sorolls d’oli.
La recol·lectora funciona àmpliament, no només pot netejar escombraries flotants grans i llargues (com la branca dels arbres, el jacint de l’aigua). Però també es poden netejar de petits (com ara contaminants blancs, ànecs, bosses de plàstic, ampolles buides, fulles, etc.)
La recol·lectora pot completar automàticament tots els treballs de recollida, pesca, filtratge i descàrrega. Tota la feina es pot controlar a distància a la sala d’operacions. L’eficiència laboral del segador és trenta vegades més que la gent que neteja.

2. Especificacions tècniques (per a referència. Hi ha un disseny personalitzat)

Model JLGC1218
Longitud total 12,0 m
Amplada total 3,8 m
Altura Total 3,5 m
Longitud del pontó 8,0 m
Amplada de pontó 3,2 m
Alçada de Pontó 0,9 m
Esborrany complet carregat 0,3 m
Esborrany carregat buit 0,5 m
Recollida de profunditat 1,2 m
Amplada de recollida 1,8 m
El consum de combustible <8l>
Capacitat de càrrega 3,0 t
Potència del motor 80kw
Sistema de Propulsió Rodes de pàdel
Velocitat de treball 3 KM / hora
Capacitat de creueria 12h


Investigació