Segadora de males herbes aquàtiques

Segadora de males herbes aquàtiques
Detalls del producte

Informació bàsica

Tipus: Aquatic Segadora de males herbesAplicació: Aquatic plantes
Font: dièsel de potència del motorCollita mètode: tall
Certificació: ISO9001: 2008Condició: nou
Aplicació camp: riu netejaMarca: JULONG
Origen: Qingzhou ciutat, província de Shandong, Xina

Descripció del producte

Vaixell de neteja de superfícies, plena automàtica d'aigua s'utilitza per a la recollida de les escombraries flotants, males herbes aquàtiques en embassaments, rius i llacs. El vaixell està dissenyat per a fàcil operació. Tots els col, mitjana i mecanisme de transport es pot completar un home mitjançant operatius de la taula de control.
El vaixell de neteja és controlada pel sistema hidràulic i totes les parts hidràuliques han segellat el dispositiu d'alta qualitat. El procés de treball completament connectat amb les peticions de protecció medi ambient sense fuites d'oli i el soroll.
El vaixell àmpliament treballa, pot escombraries no només netejar grans i molt de temps flotant, (com la branca d'arbre, l'aigua jacints). Però també pot netejar els més petits (com contaminants blancs, la seva, bosses de plàstic, ampolles buides, fulles, etc.)
La màquina pot completar automàticament tota la col, treball pesca, filtratge i l'acompliment. Tot el treball pot ser controlat remotament a la sala d'operació. L'eficiència de treball de la màquina és trenta vegades, tant com persones de neteja.


Investigació