Segadora d'herba de cocodril

Detalls del producte

Segadora de males herbes alligator automàtic complet s'utilitza per tall i recollida de males herbes aquàtiques com cocodril en embassaments, rius i llacs. La màquina està dissenyat per a fàcil operació. Tots els col, mitjana i mecanisme de transport es pot completar un home mitjançant operatius de la taula de control.


La nau és controlat per sistema hidràulic i totes les parts hidràuliques han segellat el dispositiu d'alta qualitat. El procés de treball completament connectat amb les peticions de protecció medi ambient sense fuites d'oli i el soroll.


La màquina treballa àmpliament. Que pot no només netejar gran i llarga flotant escombraries, (com la branca d'arbre, l'aigua jacints), però també pot netejar els més petits (com contaminants blancs, la seva, bosses de plàstic, ampolles buides, fulles, etc.)


La màquina pot completar automàticament tota la col, treball pesca, filtratge i l'acompliment. Tot el treball pot ser controlat remotament a la sala d'operació. L'eficiència de treball de la màquina és trenta vegades, tant com persones de neteja.


Investigació